GASTRONOMIE A RECEPTY – OBSAH:
- ZÁSADY HYGIENY A BEZPEČNOSTI PRÁCE
- Bezmasé pokrmy
- HOVĚZÍ MASO
- DUŠENÍ
- MASO JEHNĚČÍ,KUZLEČÍ A KRÁLIČÍ
- OMÁČKY
- RYBY
- TELECÍ A SKOPOVÉ MASO
- MOUČNÍK
- VEPŘOVÉ MASO
- ZAHRANIČNÍ KUCHYNĚ
- ZVĚŘINA
- POLÉVKY
- MLETÁ MASA
- PŘÍLOHY
- STUDENÁ KUCHYNĚ
- TEPELNÉ ÚPRAVY
- VAJEČNÉ POKRMY
- HOVĚZÍ, VEPŘOVÉ A TELECÍ VNITŘNOSTI
- MÍCHANÝCH NÁPOJŮ
- LIKÉRY
- SIRUPY
- HOŘČINY – BITTERS
- Destiláty
- SHERRY
- PORTSKÉ VÍNO
- CHAMPAGNE
- VERMOUTHY
- WHISK(E)Y
- BRANDY – COGNAC – ARMAGNAC
- TEQUILA
- RUM
- VODKA
- GIN
- DOUTNÍKY
- KÁVA
- BANKET
- CATERINGOVÉ AKCE
- Míchané nápoje
- VITRÍNY
- Obsluha ve vlaku
- Hotelová hala
- Zmrzlina
- Flambování
- Biftek
- Pečené sele
- Diskotéky
- Koliby a salaše
- Kabarety
- Vinárna
- Kavárna
- Vinný sklep
- Narážení piva
- HLAVNÍ CHOD
- Přesnídavky a svačiny
- Gastronomická pravidla
- Příbory
- CHOVÁNÍ PŘI JÍDLE
- CHOVÁNÍ U STOLU
- MLETÉ MASO
- DRŮBEŽ
- Ryby
- ZVĚŘINA
- KŮZLEČÍ:
- KRÁJENÍ MASA
- VAŘENÍ
- HOVĚZÍ GULÁŠE
- Vaječné pokrmy
- Bezmasá jídla
- Saláty
- Přílohy
- Omáčky
- Bílé polévky
- Zavářky
- MIKROVLNNÝ OHŘEV
- SMAŽENÍ
- ZAPÉKÁNÍ – GRATINOVÁNÍ
- PEČENÍ
- OPEKÁNÍ
- ZADĚLÁVÁNÍ
- HYGIENA
- SKOPOVÉ A JEHNĚČÍ MASO
- TELECÍ MASO
- VEPŘOVÉ MASO
- JATEČNÉ MASO
- MASO
- VEJCE
- SÝRY
- MLÉČNÉ VÝROBKY
- MLÉKO
- ROSTLINNÉ TUKY
- TUKY
- SLADIDLA
- OCET, SŮL A HOŘČICE
- KÁVOVINY
- KÁVA
- ČAJ
- HOUBY
- LUŠTĚNINY
- TĚSTA
- OBILOVINY
- BRAMBORY
- KONZERVOVÁNÍ
- ENERGICKÁ HODNOTA
- TUKY, CUKRY, SACHARIDY
- BÍLKOVINY
- POŽIVATINY
- Med
- Sladidla
- Sójová omáčka
- Pikantní omáčky
- Hořčice
- Sůl
- Ocet
- Listy
- Plody a semena
- Koření
- Čokoláda
- Čaj
- Kakao
- Kávoviny
- Káva
- Luštěniny
- Cukrářské výrobky
- Chleba
- Pekařské výrobky
- Těstoviny
- Mouka
- Obiloviny
- Houby
- Brambory
- Konzervování zeleniny
- Zelenina
- Jakost ovoce
- Konzervování ovoce
- Ovoce
- Voda
- Vitamíny
- Sacharidy – glycidy
- Tuky
- Složení potravin
- Skladování
- Výživa
- Likéry, Lihoviny
- Dopravní prostředky
- Cestovní ruch
- Cestovní kanceláře
- Placení
- Zahradní párty
- Slavnostní akce
- Švédský stůl
- Piknik
- Nápojový stůl
- Recepce
- Stravovací zařízení
- Ubytovací část
- Snídaně
- Hotelový a ubytovací řád
- Maturitní otázky HRP
- MARKETINGOVÝ SYSTÉM
- MENU
- Jídelní lístek
- NÁPOJOVÝ LÍSTEK
- OBSLUHA
- BANKET
- KOMUNIKACE
- GASTRONOMIE
- SERVIS
- ODPALOVANÉ TĚSTO
- TĚSTO KYNUTÉ
- PŘEDKRMY
- MASOVÉ PAŠTIKY
- MASOVÉ ROLÁDY
- SALÁT
- CHUŤOVKY
- OBLOŽENÉ CHLEBÍČKY
- ROSOLY
- STUDENÁ KUCHYNĚ
- PEČENÍ NA ROŠTU
- MINUTKY
- RAGÚ
- DRŮBEŽ
- MĚKÝŠI
- MUŠLE
- SKOPOVÉ MASO
- SLANINA
- UZENÉ MASO
- Vepřová plec
- VEPŘOVÉ MASO
- DUŠENÁ MASA
- DUŠENÉ HOVĚZÍ
- HOVĚZÍ GULÁŠE
- HOVĚZÍ ZAVÍTKY