gastronomie recepty – materialy pro studenty 1
- MINUTKY Z TELECÍHO MASA
- Minutky
- ODPALOVANÉ TĚSTO
- TĚSTO KYNUTÉ
- MOUČNÍKY Z BRAMBOROVÉHO TĚSTA
- MOUČNÍKY S OVOCE
- MOUČNÍKY Z LITÉHO TĚSTA
- POKRMY CIZÍCH KUCHYNÍ
- PŘEDKRMY
- MASOVÉ PAŠTIKY
- MASOVÉ ROLÁDY
- POUŽITÍ SÝRŮ A TVAROHU VE STUDENÉ KUCHYNI
- PLNĚNÁ ZELENINA:
- OBLOŽENÁ VEJCE:
- SLOŽITÉ SALÁTY
- CHUŤOVKY
- OBLOŽENÉ CHLEBÍČKY
- POCHOUTKOVÁ MÁSLA
- ROSOLY PŘÍRODNÍ
- STUDENÁ KUCHYNĚ
- MINUTKY Z RYB
- MINUTKY Z DRŮBEŽE
- MINUTKY Z DROBŮ
- MINUTKY ZE ZVĚŘINY
- MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA
- POKRMY Z ROŠTĚNKY:
- NÍZKY ROŠTĚNEC:
- MINUTKY Z HOVĚZÍHO MASA
- PEČENÍ NA ROŠTU A NA ROŽNI:
- MINUTKY PŘIPRAVUJEME TĚMITO TEPELNÝMI ÚPRAVAMI:
- POKRMY NA OBJEDNÁVKU – MINUTKY
- RAGÚ
- POKRMY Z VEPŘOVÉHO MLETÉHO MASA:
- POUŽITÍ MLETÉHO MASA
- MLETÁ MASA
- OBECNÝ POSTUP PŘI PEČENÍ
- ÚPRAVA DRŮBEŽE PEČENÍM:
- ÚPRAVA DRŮBEŽE DUŠENÍM
- ÚPRAVA DRŮEŽE VAŘENÍM:
- DRŮBEŽ
- MĚKÝŠI
- PŘÍPRAVA POKRMŮ Z KORÝŠŮ, MĚKÝŠU, MUŠLÍ:
- POKRMY ZE SEKANÉHO RYBÍHO MASA:
- ÚPRAVA RYBÍHO MASA SMAŽENÍM:
- ÚPRAVA RÝBÍHO MASA PEČENÍM
- ÚPRAVA RYBÍHO MASA DUŠENÍM:
- ÚPRAVA RYBÍHO MASA VAŘENÍM:
- ÚPRAVY POKRMŮ Z RYB
- POKRMY Z KANČÍHO MASA:
- POKRMY Z NÍZKÉ ZVĚŘINY:
- POKRMY Z VYSOKÉ ZVĚŘINY:
- ÚPRAVA POKRMŮ ZE ZVĚŘINY