gastronomie recepty – materialy pro studenty 7
- Sacharidy – glycidy
- Tuky
- Složení potravin
- K hromadným infekčním onemocněním patří:
- Změny potravin způsobují tyto vlivy
- Skladování
- Jakost potravin hodnotíme metodami:
- Rozdělení poživatin, původ, druhy
- Výživa
- 30. Předpoklady pro provoz veřejného stravování
- 28. Rozdělení ubytovacích zařízení ( vnitřní, vněj…
- 26. Likéry, Lihoviny ( Výroba, rozdělení)
- 25. Stravování cizinců
- 24. Dopravní prostředky (ubytování, obsluha)
- 23. Cestovní ruch, historie, dělení, střediska ve …
- 22. Cestovní kanceláře ( historie, dělení)
- 20. Základní a doplňkové služby (Placené a neplace…
- Vyúčtování hostiny, placení- způsoby
- Zahradní párty
- 18. Slavnostní akce (dělení), Obsluha slavnostních…
- 17. Systém Švédských stolů
- 15. Zahraniční a módní vlivy ( rychlá forma, vliv …
- 14. Historie stravovacího a ubytovacího zařízení
- 13) Menegment v restauračním provozu-Top menegment…
- Piknik
- Nápojový stůl
- Slavnostní systém
- 12. Jednoduchá a složitá obsluha ( použití, formy …
- 11. Funkce recepce, hotelové vrátnice, rezervační …
- 10. Požadavky na pracovníka ve veřejném stravování…
- 8. Gastronomické služby a pravidla pro zajišťování…
- 7. Systém obsluhy (JO,SO)
- 6. Stravovací zařízení (vnitřní, vnější, výrobní, …
- 4) Ubytovací část- recepční
- 3. Snídaně
- 2. Manegment ubytovacího zařízení
- 1. Hotelový a ubytovací řád
- Maturitní otázky HRP
- MARKETINGOVÝ SYSTÉM V POHOSTINSTVÍ A CR
- KOMPOZICE MENU
- Grafická úprava slavnostního jídelního lístku
- Schéma tvorby složitého menu
- 9. 10 MENU
- 9.8. Základní principy pro zpracování jídelního…
- Případová studie nápoj – pokrm:
- 9.7. SESTAVENÍ NÁPOJOVÉHO LÍSTKU
- 9.6. Revize jídelního lístku
- TRADIČNÍ CHUTĚ SVĚTOVÝCH SVÁTKŮ
- Ještě několik praktických hledisek
- 9.3. Jídelní lístek který prodává
- 9.2. Charakter jednotlivých kategorií pokrmů, …
- 9. JÍDELNÍ LÍSTEK A NÁPOJOVÝ LÍSTEK
- 7.2. SYSTÉMOVÁ GASTRONOMIE
- 9. VEČEŘE
Mohlo by se vám líbit...