gastronomie recepty – materialy pro studenty 2
- ÚPRAVA JEHNĚČÍHO, KŮZLEČÍHO A KRÁLIČÍHO MASA
- ROZDĚLENÍ MASA A POUŽITÍ JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ
- SKOPOVÉ MASO
- DOMÁCÍ ZABIJAČKY NEBO-LI DOMÁCÍ HODY
- POUŽITÍ SLANINY V KUCHYNI
- ÚPRAVA UZENÉHO MASA
- ÚPRAVY:
- ÚPRAVA VEPŘOVÉHO MASA SMAŽENÍM
- Vepřová plec pečená, kýta, krkovice, bůček:
- ÚPRAVA VEPŘOVÉHO MASA PEČENÍM
- VEPŘOVÉ MASO DUŠENÉ–PORCOVANÉ – PLÁTKY, ZÁVITKY
- VEPŘOVÉ MASO DUŠENÉ NA KOSTKY:
- POKRMY DUŠENÉ V CELKU:
- ÚPRAVA VEPŘOVÉHO MASA DUŠENÍM
- ÚPRÁVA VEPŘOVÉHO MASA VAŘENÍM
- ÚPRAVA POKRMŮ Z VEPŘOVÉHO MASA
- ÚPRAVA TELECÍCH DROBŮ
- NÁPLNĚ DO TELECÍCH MAS
- ÚPRAVA TELECÍHO MASA PEČENÍM
- DUŠENÉ TELECÍ ZÁVITKY:
- DUŠENÁ MASA V CELKU:
- ÚPRAVA TELECÍHO MASA
- TELECÍ MASO
- ÚPRAVA HOVĚZÍCH VNITŘNOSTÍ
- DUŠENÉ HOVĚZÍ POKRMY KRÁJENÉ NA KOSTIČKY
- HOVĚZÍ GULÁŠE
- HOVĚZÍ ZAVÍTKY