gastronomie recepty – materialy pro studenty 3
- Catering Praha, Brno – gastronomie, catering a cat…
- Pravidla servisu pokrmů – pokračování
- Pravidla servisu pokrmů
- Pravidla servisu nápojů
- CHARAKTERISTIKA BANKETU
- CATERINGOVÉ AKCE
- PŘÍPRAVNÉ PRÁCE ZAHRNUJÍ:
- NUTNÉ PÍSEMNOSTI
- OBJEDNÁVKA OBSAHUJE
- PRACOVNÍ PŘÍKAZ MÁ OBSAHOVAT
- 17. Slavnostní hostiny + 18. slavnostní hostiny s …
- Míchané nápoje
- VITRÍNY
- Vybavení BARU
- 16. Míchané nápoje
- VYBAVENÍ LETADEL
- ROTEL
- Obsluha ve vlaku:
- Sortiment
- Hotelová hala (6hod – 2.hod)
- Technika obsluhy
- Charakteristika etážového servisu
- 15. Obsluha v ubytovacích zařízeních a dopravních …
- Podávání zmrzlin a zmrzlinových pohárů
- Další varianty flambování
- Technika flambování
- Flambování
- Biftek
- Pečené sele
- Servis ryby
- Servis aperitivu u stolu hosta
- SERVIS HLAVNÍCH CHODŮ PŘI složité OBSLUZE
- Obvyklý postup při SO je následující:
- 14. Složitá obsluha- vyšší forma
- Diskotéky
- Koliby a salaše
- Kabarety