gastronomie recepty – materialy pro studenty 6
- 4. I. JAKOSTNÍ TŘÍDA
- JATEČNÉ MASO
- SKLADOVÁNÍ, ZRÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ MASA
- MASO
- VEJCE
- SÝRY
- MLÉČNÉ VÝROBKY
- MLÉKO A ROZDĚLENÍ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ
- ROSTLINNÉ TUKY
- TUKY
- SLADIDLA
- OCET, SŮL A HOŘČICE
- KÁVOVINY
- KÁVA
- ČAJ
- HOUBA A KOŘENÍ
- LUŠTĚNINY
- TĚSTA
- MLÝNSKÉ VÝROBKY
- OBILOVINY
- BRAMBORY
- KONZERVOVÁNÍ
- ZELENINA
- III. Bobulové ovoce
- OVOCE
- BIOLOGICKÁ A ENERGICKÁ HODNOTA
- vitamín
- VITAMÍNY
- TUKY, CUKRY, SACHARIDY
- SLOŽENÍ POTRAVIN, BÍLKOVIN
- POŽIVATINY
- Skladování
- Med
- Výroba
- Sladidla
- Sójová omáčka
- Pikantní omáčky
- Jakost
- Hořčice
- Sůl
- Ocet
- Listy
- Plody a semena
- Koření
- Čokoláda
- Čaj
- Kakao
- Kávoviny – náhražky kávy
- Složení kávy
- Zásady při úpravě
- Druhy luštěnin
- Výrobky
- Cukrářské výrobky
- Vady chleba
- Pekařské výrobky
- Těstoviny
- Druhy mouky
- MLÝNSKÉ VÝROBKY
- Obiloviny
- Houby
- Brambory
- Konzervování zeleniny
- Dělení zeleniny
- Jakost ovoce
- Konzervování ovoce
- Složení ovoce
- Voda
- Vitamíny rozpustné ve vodě
- Vitamíny