VHODNÉ PŘÍLOHY, DOPOLŇKY:
vařený brambor, rýže, krokety
omáčky (holandská, tatarská) máslo + citrón
ÚPRAVY:
pečený pstruh
rybí filé na másle
rybí filé na kmínu
ZAPÉKANÉ VÝROBKY:
( zapečené rybí ragú )
ÚPRAVA RYBÍHO MASA SMAŽENÍM:
Ryby vždy smažíme nakrájené na porce, osolíme a pokapeme citrónem.
DRUHY OBALU:
trojobal
těstíčko (doplníme vínem a sýrem)
ušlehaným sněhem
VHODNÝ TUK:
100% tuk (plauta, ceres) porci zjemňujeme máslem
na porci položíme měsíček citrónu a másla
VHODNÉ PŘÍLOHY:
brambory vařené, kaše, salát
( pražské rybí filé, rybí filé smažené v bílkovém těstíčku, smažené rybí filé, smažený kapr )