ÚPRAVA RYBÍHO MASA SMAŽENÍM:
DRUHY OBALU:
– trojobal
– těstíčko (doplníme vínem a sýrem)
– ušlehaným sněhem
VHODNÝ TUK:
– 100% tuk (plauta, ceres) porci zjemňujeme máslem
– na porci položíme měsíček citrónu a másla
VHODNÉ PŘÍLOHY:
– brambory vařené, kaše, salát
PRAŽSKÉ RYBÍ FILE:
– osolíme, opepříme, posypeme zelenou petrželovou natí, pokapeme citrónovou šťávou, olejem, bílím vínem
– necháme odležet a obalíme v trojobalu
RYBÍ FILE SMAŽENÉ V BÍLKOVÉM TĚSTÍČKU:
– file osolíme, pokapeme olejem posypeme bylinkami, necháme odležet
– obalíme v těstíčku a usmažíme
– výroba těstíčka: voda, olej, hladká mouka, sůl necháme odpočinout přidáme tuhý sníh.
SMAŽENÉ RYBÍ FILE
SMAŽENÝ KAPR