POUŽITÍ MLETÉHO MASA:
jako samostatný jedno nebo více korcový pokrm (sekaná, čevapčiči)
jako náplň do zeleniny (plněná paprika)
jako náplň do jiných mas (kuře, krůta, závitky)
TEPELNĚ MASO ZPRACOVÁVÁME:
vařením (noky, knedlíčky)
dušením (plněná zelenina)
pečením (sekaná, bůčková roláda)
smažením (karbenátky, řízek)
Mleté maso ihned po zpracování tepelně upravujeme a to do 1 hodiny.
POKRMY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA:
KLAPSY PO TURECKU:
POKRMY Z TELECÍHO MLETÉHO MASA:
MÁSLOVÝ TELECÍ ŘÍZEK:
RIZOTO S TELECÍM MASEM:
POKRMY Z VEPŘOVÉHO MLETÉHO MASA:
VEPŘENKY S CIBULÍ:
HOLANDSKÝ ŘÍZEK:
SOUKENICKÝ ŘÍZEK:
SEKANÁ SVÍČKOVÁ: